Eladó Családi ház, Bugyi

#674400085

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

27.5 millió Ft

Bugyi
Alapterület:
46 m2
Szobák száma:
1
Állapot:
Felújítás alatt
Építési mód:
Vályog
Azonnal költözhető
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
715 m2
Felújított
Cirkó
Vegyes
Részben bútorozott
Hátsókert
Összkomfort
H
Részben akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Víz az épületben
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

KIS HÁZ, KIS REZSI!!

CSAK NÁLUNK! 

Bugyin eladó egy 715m2-es telken álló, 54m2-es családiház. 

Az ingatlan összközműves, vagyis a villany, csatorna,vezetékes víz, gáz is be van kötve az épületbe. Valamint egy engedéllyel rendelkező fúrottkút is található a telken, ami jó szolgálatot tehet locsoláskor, otthoni autómosáskor, vagy akár egy nyaranta felállított medence megtöltésekor is. 

A turbócirkós gázkazán központi fűtésként, radiátorkon keresztül biztosítja a ház melegét fűtési szezonban, és ez szolgáltatja a melegvizet is. A konyha, és a fürdő ablakai már ki lettek cserélve modern műanyagra, a többi nyílászáró azonban idővel cserére szorul. 

A cseréptetős, stukatúr födémes ház szoba, konyha+étkező, fürdő+wc, és előszoba helyiségekből áll. Mivel a telek beépíthetősége 30%, ezért lehetőség van majdnem 150m2hozzáépítésre, új helyiségekkel megtoldva, így már egy egész szép méretű ingatlan tulajdonosa lehet a majdani tulajdonos... 

 

Budapesttől délkeletre helyezkedik el, a Pesti-síkságon. A szomszédos települések:Alsónémedi, Ócsa (Felsőbabád), Dabas, Kunpeszér, Kunszentmiklós, Apaj, Kiskunlacháza, Délegyháza, Taksony,  Dunavarsány. 

 

Központján végighúzódik, annak főutcájaként, nagyjából északnyugat-délkeleti irányban a Budapest dél-pesti agglomerációjától (Taksonytól) Dabas központján át egészen Kecskemét északi határáig vezető 5202-es út, így ez az egyik legfontosabb közúti elérési útvonala. 

Az ország távolabbi részei felől az 5-ös vagy az 51-es főúton közelíthető meg a legegyszerűbben, az előbbiről felsőbabádi, utóbbiról – megközelítési iránytól függően – taksonyi vagy kiskunlacházi letéréssel. Vasútvonal nem érinti. 

 

Nevezetességei: 

-2012-ben az országban az elsők egyikeként avattak fel szobrot a kulák áldozatok emlékére. A szobor a fő téren   található (Beleznay tér), a polgármesteri hivatal előtt. 

-Ürbőn szikes tavak, sajátos madárvilággal 

-Szégyenkő: Római kori kőoszlop a református templom kertjében, amelyet a református egyház 1783 és 1824   között szégyenkőnek használt.

-Beleznay-kastély: Bugyi község legrégibb építészeti emléke az a műemlék barokk kúria, amelyet Beleznay   János (Mária Terézia egykori tábornoka) építtetett az 1730-as években. Az átépítések és a bontások miatt     eredeti jellegzetességét szinte teljesen elvesztette, de a település önkormányzata mindent elkövet azért, hogy   egykori arculatát visszanyerje az épület. 

-Római katolikus templom: Szent Adalbert tiszteletére szentelt barokk templom (épült: 1761-1763)

-Forster-kastély (ma Vadászkastély): Az 1890-es évek elején épült úrilak Forster Kálmán tulajdonában volt. A       kastély ma magánkézben van, étterem van benne és szálláshelyként hasznosítják. 

-Tájház 

 

Sinkóné Varga Klára 

06204321227 

 

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Előszoba
Konyha + étkező
Fürdőszoba + WC

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Építési telek
Üzlethelyiség
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Iparterület
Panellakás
Szálloda, panzió